Direct naar de inhoud.

Auto’s botsen na mislukte inhaalactie bij Drouwenermond

  • door:
  • op:
De auto’s aan de kant van de weg ┬ę DGS Media

DROUWENERMOND – Op de Drentse Mondenweg heeft opnieuw een ongeluk plaatsgevonden. Dit keer gebeurde dat op de weg tussen Gasselternijveen en Drouwenermond. Rond half negen werden vrijdagochtend de hulpdiensten opgeroepen om naar een mislukte inhaalactie te komen.

De achterste auto in een treintje van drie probeerde de voorste twee auto’s in te halen. Op het moment dat deze auto in de dode hoek van de middelste auto zat, wilde de tweede auto ook inhalen. Beide auto’s zagen het net op tijd en konden uitwijken.

Een persoon werd nog onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal