Direct naar de inhoud.

Akkie Bootsma nieuwe directeur van Zorggroep Meander 

  • door:
  • op:
Akiie Bootsma wordt de nieuwe directeur van Zorggroep Meander © Zorggroep Meander

REGIO/VEENDAM – Goed nieuws voor de Zorggroep Meander. Akkie Bootsma is officieel aangekondigd als de aankomende directeur van Zorggroep Meander, met ingang van 1 oktober 2023. Bootsma neemt het stokje over van interim-directeur Charles Laurey en brengt een schat aan ervaring in de ouderenzorg met zich mee.

De nieuwe directeur van Zorggroep Meander is bekend met de ouderenzorg. Akkie Bootsma was de afgelopen jaren directeur Behandeling en Zorgvernieuwing bij ZINN, een (thuis)zorginstelling in Groningen, Haren en Hoogezand. Voor haar functie bij ZINN werkte ze veertien jaar bij de Rabobank en was ze manager in een ziekenhuis. Van oorsprong is Akkie Bootsma orthopedagoog en organisatiepsycholoog. Naast haar functie als directeur is ze lid van de Raad van Commissarissen van Bijzonder Zorgenkind, dat specialistische kinderthuiszorg aanbiedt aan kinderen van 0-18 jaar. 

Als nieuwe directeur van Zorggroep Meander wil Akkie Bootsma de komende jaren verder bouwen op het fundament dat de afgelopen jaren is gelegd voor een financieel gezonde organisatie, waarin medewerkers met plezier werken. Ze kijkt ernaar uit om samen te werken aan duurzame- en toekomstgerichte ouderenzorg. “Voor mij gaat het niet om het behalen van succes maar om van betekenis te kunnen zijn; niet om prestaties maar ontwikkeling; en hoe je met de ander verbonden bent”, aldus de nieuwe directeur. 

Over Zorggroep Meander 

Zorggroep Meander is een organisatie voor ouderenzorg in Oost-Groningen. Bij Zorggroep Meander werken we elke dag samen aan de best mogelijke zorg, met aandacht voor leefplezier en het behoud van eigen regie. We verlenen zowel thuiszorg als zorg bij ons op locatie. Op onze acht woonlocaties bieden we verschillende soorten zorg; van dagopvang en kortdurende revalidatiezorg tot intensieve woonzorg. Zorggroep Meander is onderdeel van Espria.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal