Direct naar de inhoud.

Bridgeclub Stadskanaal sluit het zomerseizoen af met de Zandstra Kanaalstreekbokalen

  • door:
  • op:
Kaarten | Foto: Bridgeclub Stadskanaal

STADSKANAAL – De strijd om de Zandstra Kanaalstreek bokalen en andere mooie prijzen zijn weer losgebarsten. Op 30 augustus organiseert Bridgeclub Stadskanaal het Zandstra Kanaalstreekdrive in het Zalencentrum de Rank in Stadskanaal.

Bridgeclub Stadskanaal

De Bridgeclub Stadskanaal is opgericht op 11 januari 1950 en bestaat momenteel uit bijna 150 leden. De speelmomenten zijn op de maandagmiddag en woensdagavond (competitie) en op de vrijdagmiddag (vrije inloop). Ook de jaarlijks terugkerende strijd om de Knoalster Lorelei, het Knoalster Viertallentoernooi en de Zandstra Kanaalstreekdrive maken onderdeel uit van het programma, net als de zomeravond-drives, schrijft de organisatie op hun website.

Zomerdrive

Van 24 mei tot en met 23 augustus 2023, werd er elke woensdagavond van 19:30 uur tot ca. 23.00 uur. En wordt afgesloten met de Zandstra Kanaaalstreekdrive op 30 augustus om 19:30 uur in het Zalencentrum de Rank. “De Zomerdrives worden ieder jaar gehouden. Ook dit jaar werden de zomerdrives weer goed bezocht. Op 23 augustus waren er toch weer ruim 70 mensen”, laat de voorzitter van Bridgeclub Stadskanaal weten aan RTV1. Op 30 augustus verwacht het bestuur dat er ruim 90 mensen gaan komen mee gaan doen aan de Zandstra Kanaalstreekdrive.

Aanmelden

Het is nog mogelijk om in te kunnen schrijven voor de de Zandstra Kanaalstreekdrive. Er kan nog nog t/m dinsdag 29 augustus voor 17:00 ingeschreven voor de einddrive. Dat kan op de volgende manieren: Reina Chen, e-mail: fam.chen@planet.nl. tel.nr. 06-83408262 of bij Roelie Wesseling, e-mail: wesseling@ziggo.nl tel.nr. 06-16415626. Of via de website van Bridge-Club Stadskanaal.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal