Direct naar de inhoud.

Pand 405 Music, Expo & Art houdt open huis

  • door:
  • op:
De voorzijde van Pand 405 | Foto: Pand 405

VALTHERMOND – Op vrijdag 8 september van 14.00 uur tot 19.00 uur houdt Pand 405 in Valthermond een open huis met muzikale en kunstzinnige uitingen. Ook in het teken van de expositie van Wilma Musters-Hoomoedt. Zij is dan aanwezig om te schilderen en te vertellen over haar werken. Ze neemt een aantal kunstvrienden mee die ook komen schilderen. Bij mooi weer vindt er ook open tuin plaats, schrijft de organisatie aan RTV1.

Over Pand 405

Pand 405 is een soort broedplaats voor kunstenaars. Muzikanten kunnen er creatief aan de gang, maar er zijn ook exposities en dichters komen ook langs, schreef RTV Drenthe. Zo vinden er diverse activiteiten plaats, zoals concerten, voorstellingen, exposities, lezingen en voordrachten, workshops, cursussen en trainingen en besloten events, schrijft de organisatie op hun website.

Parkeren

Het open huis wordt gehouden op 8 september van 14:00 uur tot 19:00 uur aan de overzijde van Pand 405, inrit parkeerplek: Drentse Mondenweg 5.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal