Direct naar de inhoud.

Getuigen gezocht voor ongeval op N33 bij Veendam

  • door:
  • op:
Het ongeluk op de N33 © Dennie Gaasendam

VEENDAM – Op dinsdag 29 augustus 2023, rond 17:00 uur, vond er een verkeersongeval plaats op de N33 ter hoogte van Veendam. De politie is nu op zoek naar getuigen, met name mensen die dashcam beelden hebben van dit incident.

Het ongeval betrof een botsing tussen twee voertuigen op de N33, bij de uitvoegstrook in de richting van Veendam. Een van de betrokken voertuigen raakte na de aanrijding de vangrail en werd gelanceerd, waardoor het op zijn kop tot stilstand kwam. Het incident vond plaats tijdens de avondspits en leidde tot drukte op de weg.

Gelukkig schoten meerdere automobilisten te hulp en verleenden eerste hulp aan de betrokkenen totdat de hulpdiensten arriveerden. Twee ambulances werden opgeroepen en één persoon werd uit voorzorg naar het ziekenhuis overgebracht voor controle.

Vanwege de hulpverlening en de berging van het zwaar beschadigde voertuig moest de N33 vanuit de richting Zuidbroek volledig worden afgesloten. Dit leidde tot een aanzienlijke file van enkele kilometers. Het verkeer werd omgeleid bij Meeden.

De politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval en is daarom op zoek naar getuigen die mogelijk meer informatie kunnen verstrekken. Als u dashcam beelden heeft of het ongeval heeft zien gebeuren, wordt u vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Uw hulp kan bijdragen aan het ophelderen van dit incident.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal