Direct naar de inhoud.

Jasper brengt samen met beste vriend Boy single over vriendschap uit

  • door:
  • op:
Boy Scholte Aalbes (L) en Jasper Wever (R) hebben samen een single uitgebracht © Eigen foto

NIEUW-BUINEN – Jasper Wever, finalist van The Voice of Holland in 2021, heeft een nieuwe single uitgebracht. Dit keer met beste vriend Boy Scholte Aalbes. De twee zongen al jaren samen, maar hebben dit nog niet vaak op de bühne gedaan. Tijd voor verandering vonden de vrienden. Samen hebben zij het nummer Laat me nooit alleen uitgebracht.

Japer en Boy vertellen trots over hun nieuwe single. ‘Het gaat over de beste vorm van vriendschap. We kennen elkaar al dik twintig jaar. Toen we elf waren, werden we vrienden op de middelbare school en sindsdien hebben we al vaak samen gezongen. Dit deden we vooral thuis.’

Één droom

De twee hadden nog één droom en dat was om samen een dingle uit te brengen. De producers vonden zij aan de andere kant van de provinciegrens, namelijk in Stadskanaal. Jeroen Russchen en Robert Vredeveld hielpen de twee mee om hun droom te verwezenlijken.

Afgelopen vrijdag zijn de twee heren al door verschillende radiostations gebeld voor een interview. ‘We zijn al bij twee radiostations geweest en we krijgen van hen alleen maar positieve reacties. De single wordt gelijk opgenomen in hun playlists.’

Tekst gaat verder onder foto

Jan Smit en Jasper Wever bij het televisieprogramma The Voice of Holland © Instagram Jan Smit

Jan Smit

Niet alleen van de radiostations krijgt het duo positieve reactie’s. Ook de mensen om hen heen reageren louter positief. ‘Oud-coach Jan Smit (Jasper’s coach tijdens The Voice of Holland red.) heeft het lied ook gedeeld.’

Wever heeft een goede band overgehouden met Smit. ‘We hebben nog regelmatig contact met elkaar. Ik vertelde hem dit idee en hij heeft met ons mee gedacht. Tijdens het produceren gaf hij nog enkele tips en uiteindelijk is dit de single geworden.’

Wia Buze

Het is niet de eerste keer dat Wever een duet opneemt. Na zijn Voice avontuur is hij samen met Wia Buze de studio ingegaan. Hij heeft met haar het nummer As ik denk aan die opgenomen. Voor de Buunermonder is er wel een verschil tussen Buze en Scholte Aalbes. ‘Boy en ik zijn veel beter op elkaar ingespeeld dan Wia Buze en ik. Het maakt zeker wel uit of je twintig jaar bevriend bent met iemand od dat iemand onbekend voor je is.’

Op de vraag of de twee verder willen als duo is Wever duidelijk. ‘Het is zeker wel de bedoeling om samen verder te gaan, maar het ligt er ook aan hoe de single uitpakt. We hopen dat het een grote hit wordt.’

Beluister Laat me nooit alleen hieronder:-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal