Direct naar de inhoud.

Borger rockt op debuut-EP release van Traversus in Podium 34

  • door:
  • op:
De band trad op voor een volle zaal in Podium 34 © Anno Kruize/Kieqseem

BORGER – Op vrijdag 1 september was het een avond vol rauwe energie en krachtige muziek in Podium 34 te Borger. De opkomende Emmense band Traversus presenteerde hun allereerste EP, getiteld “The Only Way Is Through,” aan een enthousiast publiek. Dit viertal brengt een strakke, pakkende heavy sound die de grenzen van hardrock en metal verkent met een vleugje progressieve invloeden.

De nummers op de EP, gecreëerd in samenwerking met producer Joost van den Broek, klinken niet alleen geweldig op de plaat, maar ook live overtuigen ze volledig. Traversus staat bekend om hun krachtige podiumoptredens, waarbij ze het publiek meeslepen in hun intense muzikale wereld.

Voorafgaand aan het optreden van Traversus werd het publiek al opgewarmd door de zware rockgrooves en energieke riffs van Dan and the Middle Men, eveneens een jonge en veelbelovende powerband uit Groningen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal