Direct naar de inhoud.

‘Huisarts opgepakt in onderzoek naar dode man uit Musselkanaal’

  • door:
  • op:

DROUWEN – De 40-jarige man die maandag werd aangehouden in het onderzoek naar de dood van een man (33) uit Musselkanaal, is een huisarts uit de provincie Groningen. Dat meldt Dagblad van het Noorden dinsdag.

‘Arts is eigenaar van woning’

Het lichaam van de 33-jarige man uit Musselkanaal werd zondagmiddag gevonden in een recreatiewoning op vakantiepark Drouwenerzand in Drouwen. De 40-jarige arts werd maandagmiddag aangehouden en wordt verhoord. Volgens de krant is hij de eigenaar van de vakantiewoning. Ook zouden de twee bekenden van elkaar zijn. 

Grote hoeveelheid medicijnen in woning

In de woning werd een grote hoeveelheid medicijnen aangetroffen. Uit het onderzoek moet nog blijken of deze medicijnen een rol hebben gespeeld bij het overlijden van de man. 

De politie onderzoekt of de arts ‘eventueel verwijtbaar’ heeft gehandeld bij het overlijden van de man.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal