Direct naar de inhoud.

Dode man in Drouwen blijkt azc-bewoner Musselkanaal

  • door:
  • op:
© Politie Stadskanaal

DROUWEN – De man die zondagmiddag gevonden werd door de politie in een vakantiewoning in Drouwen blijkt een bewoner van het asielzoekerscentrum te zijn in Musselkanaal. Dat meldt DvhN op basis van verschillende bronnen.

Zondagmiddag werd het lichaam van een 33-jarige man gevonden op een vakantiepark in Drouwen. De eigenaar van de woning, een veertig jarige arts uit Enschede, werd aangehouden als verdachte.

Het onderzoek naar de doodsoorzaak van de overleden man loopt nog. De verdachte is wel vrijgelaten, maar blijft verdachte. Politie: ‘Tot op heden zijn er geen aanwijzingen dat er sprake is van directe of opzettelijke betrokkenheid van de verdachte bij de dood van de overledene. De verdachte is vrijgelaten maar blijft verdachte.’

De politie komt graag in contact met inwoners die meer informatie hebben. ‘Heeft u informatie over het overlijden van de man, dan horen we dat graag. U kunt uw tips of informatie met ons delen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-