Direct naar de inhoud.

Ontdek Kunstenschool ZG: Proeflessen in September

  • door:
  • op:
Streetdance – F: Kunstenschool ZG

STADSKANAAL – Het nieuwe seizoen is bij Kunstenschool ZG van start gegaan en de enthousiaste leerlingen zijn alweer begonnen met hun wekelijkse lessen. Maar ook nieuwe leerlingen zijn van harte welkom om deel te nemen aan het uitgebreide aanbod op het gebied van muziek, dans en theater. Om iedereen de kans te geven om kennis te maken met wat de school te bieden heeft, worden er proeflessen georganiseerd.

Kinderen vanaf twee jaar kunnen deelnemen aan ‘Muziek voor Peuters’, terwijl er voor oudere kinderen ‘Muziek voor Kleuters’, het ‘Kinderkoor’ en de ‘Muziekwerkplaats’ zijn. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor kinderen om deel te nemen aan popbands, waar ze zowel leuk als leerzaam bezig kunnen zijn om een solide muzikale basis te ontwikkelen.

Voor de dansliefhebbers onder ons biedt Kunstenschool ZG ballet- en streetdancelessen aan voor kinderen. Volwassenen die hun conditie willen verbeteren op ritmische muziek kunnen deelnemen aan de ‘Dance Workout 21+’. Alle lessen worden gegeven door jonge, enthousiaste en ervaren docenten die voor veel dansplezier zorgen.

Voor kinderen die van toneel, zang en dans houden en zich willen ontwikkelen in spel en drama, en tegelijkertijd toneel- en podiumtechnieken willen leren, zijn er de jeugdtheaterlessen voor de leeftijdsgroepen 7+ en 12+. De theaterlessen beginnen in oktober.

Kunstenschool ZG verzorgt lessen in de gemeenten Stadskanaal, Westerwolde en Borger-Odoorn.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal