Direct naar de inhoud.

Voetbalvereniging Musselkanaal schenkt €4.414 aan Kinderhotel Wedde

  • door:
  • op:
De cheque wordt overhandigd © Eigen foto

MUSSELKANAAL – De toernooicommissie van Voetbalvereniging Musselkanaal heeft een cheque van € 4.414,- overhandigd aan het Kinderhotel Burcht in Wedde. De helft van dit bedrag is opgehaald met het inschrijfgeld voor het Batse jeugdvoetbaltoernooi. De andere helft is geschonken door een anonieme sponsor.

René Rakers, voorzitter van vv Musselkanaal: “Elk jaar organiseren wij het Batse toernooi, een voetbaltoernooi voor jeugdspelers van voetbalverenigingen uit de regio. Aan dit toernooi koppelen wij altijd een goed doel. Dit jaar hebben we voor het kinderhotel gekozen. We vinden het kinderhotel een fantastisch initiatief. Met de cheque leveren wij een kleine financiële bijdrage aan het mooie werk dat het echtpaar Ferrari verricht voor kinderen die sociaal-maatschappelijk buiten de boot dreigen te vallen. Want net als onze jonge voetballers, verdienen ook die kinderen af en toe een verzetje.”

Kinderhotel Burcht Wedde

Kinderhotel Burcht Wedde is een bijzonder vakantieverblijf voor kinderen en jongeren tot zestien jaar die aan de andere kant van het geluk geboren zijn. Er zijn duizenden kinderen in Nederland die het om verschillende redenen niet mee zit in het leven. Veel kinderen die er hoognodig eens tussenuit moeten maar die kans zelden of nooit krijgen. Zoals kinderen uit armoedegezinnen en pleeggezinnen, of kinderen die zijn aangewezen op een leefgroep in een internaat. In Kinderhotel Burcht Wedde kunnen ze ontsnappen aan de problemen van alledag en even onbezorgd kind zijn. Meer informatie over het kinderhotel is te vinden op de website burchtwedde.nl.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal