Direct naar de inhoud.

Amateurtuinders het Page-Dal organiseert moestuinfair

  • door:
  • op:
Moestuinfair van vorig jaar | Foto: Amateurtuinders Vereniging het Page-Dal

STADSKANAAL – Amateurtuinders Vereniging het Page-Dal organiseert op zondag 10 september hun jaarlijkse Moestuinfair op Amateurtuinders Vereniging het Page-Dal in Stadskanaal. Er komen zo’n 30 standhouders met verschillende producten. Van pompoenen tot bloemen en van decoratie tot sierraden. De verkoop van de gedoneerde groenten en pompoenen komen ten goede van de vereniging onder andere voor onderhoud van het complex.

Hoe het begonnen is

4 jaar geleden is de organisatie begonnen met een doe, leer kinderdag in samenwerking met de IVN en de Bijenvereniging. “Het jaar daarop organiseerden wij voor het eerst de moestuinfair. Het is nu voor het 3e jaar dat wij dit samen organiseren”, vertelt de organisatie aan RTV1.

Meer bekendheid

De organisatie wil graag dat het volkstuincomplex wat meer op de kaart wordt gezet. Volgens de organisatie weten de inwoners uit Stadskanaal niet dat het moestuinencomplex bestaat en waar die zich bevindt. “Wij vinden dit een mooie gelegenheid om onze volkstuin te kunnen promoten aan alle inwoners”,

Ruim 30 standhouders

Volgens de organisatie worden zo’n 30 standhouders verwacht met verschillende producten. De verkoop van de gedoneerde groenten en pompoenen komen ten goede van de vereniging onder andere voor onderhoud van het complex. Op de dag zelf zijn er een aantal vrijwilligers die mee gaan helpen.

De Moestuinfair bevindt zich aan de Dwarsweg 2 in Stadskanaal. Het begint 10:00 en eindigt om 16:00 uur.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal