Direct naar de inhoud.

Wethouder Borger-Odoorn op Kandidatenlijst VVD voor Kamerverkiezingen

  • door:
  • op:
Jeroen Hartsuiker uit Klazienaveen is een van de kandidaten op de lijst van de VVD © Ariënne Dozeman / RTV1

BORGER-ODOORN – De kandidatenlijst van de VVD voor de Tweede Kamerverkiezingen bevat twee Drentse namen. Opmerkelijk is dat wethouder Jeroen Hartsuiker uit Klazienaveen op de 37e plek prijkt, wat een onverwachte wending is aangezien de VVD in Drenthe aanvankelijk andere kandidaten naar voren had geschoven.

Jeroen Hartsuiker heeft ruime politieke ervaring zowel in de Drentse politiek als in Den Haag. Tot 2020 was hij werkzaam bij de provincie Drenthe, waarna hij de overstap maakte naar het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. In 2022 begon hij aan zijn huidige functie als wethouder van Ondernemerschap, Mobiliteit en Duurzaamheid in Borger-Odoorn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-