Direct naar de inhoud.

Kaartverkoop Oktoberfest Veendam gaat hard: “Er zijn al 1200 tickets verkocht”

  • door:
  • op:
Foto: Organisatie Oktoberfest Veendam

VEENDAM – Over iets minder dan één maand staat de Sorghvliethal in Veendam in het teken van het ‘Duitse Bierfeest’. De evenementenhal is op de eerste zaterdag van oktober hét adres voor de nodige ‘Gemütlichkeit’. Duitse Schlagers, Après-ski Hits, Bier und Bratwurst en in ‘Lederhosen en Dirndl’ verklede feestgangers zullen weer volop aanwezig zijn op 7 oktober. Op dit moment zijn er al 1.200 kaarten verkocht.

Sinds 2023 een groot succes

In het jaar 2013 werd het uit München overgewaaide ‘bierfeest’ voor het eerst georganiseerd in de Sorghvliethal. “Nu 10 jaar later organiseren we dit fantastische festival nog steeds, en nog steeds met heel veel plezier!” aldus initiatiefnemer ‘Fred van Loenen’.

In vergelijking tot 10 jaar terug is er een hoop veranderd. Niet alleen het aantal bezoekers is toegenomen, ook het boekwerk met regels en eisen waaraan een muziekfestival moet voldoen neemt jaarlijks toe. Of beide veranderingen in verhouding tot elkaar gegroeid zijn laat men in het midden. Vader en zoon ‘van Loenen’ met hun team aan vrijwilligers steken graag de handen uit de mouwen voor de realisatie van dergelijke evenementen. “Het zet Veendam op de kaart, zorgt voor reuring en houdt Veendam bruisend”, aldus de organisatie.

70% van de tickets verkocht

Met nog iets meer dan 3 weken tot het Oktoberfest heeft men al ruim 1200 tickets weten te slijten. Sinds de start van de kaartverkoop worden er dagelijks tickets verkocht. Via de online kanalen, maar ook op bij de fysieke verkooppunten, zoals bij Primera Hiemstra en het Koffieplein Veendam & Hoogezand. “Net als voorgaande edities valt op dat kort na de zomervakantie de kaartverkoop in een stroomversnelling raakt. Men is na de zomervakantie weer bezig met de dagelijkse dingen, en daar behoren ook feestjes toe”, aldus de organisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-