Direct naar de inhoud.

Stroomstoring Veendam opgelost (UPDATE)

  • door:
  • op:
Enexis in actie – (Archieffoto: M. Dol – RTV1)

VEENDAM – Er was maandagmiddag een grote stroomstoring in de omgeving van Veendam. Volgens Enexis werden zo’n 164 postcodes getroffen door de uitval, wat neerkomt op minder dan 10.000 adressen. De storing werd voor het eerst gemeld rond 14.17 uur. Volgens de netbeheerder hebben onder andere inwoners van Sappemeer, Muntendam, Meeden en Zuidbroek last van de storing.

Rond 18.00 uur was de storing verholpen. De oorzaak van de stroomstoring was een spontane kabelstoring, laat een woordvoerder van Enexis weten.

Problemen OV

Door de storing reden er geen treinen tussen Groningen en Veendam, meldt vervoerder Arriva op X. Arriva heeft bussen ingezet. Ook busvervoerder Qbuzz meldt op X dat zij haltes oversloegen in Veendam. Dit kwam door een defecte brug. Rond 18.30 uur reed alles weer volgens planning.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal