Direct naar de inhoud.

Geslaagde opritverkoop ter ere van 200 jaar Drouwenermond

  • door:
  • op:
Een van de opritten die meedeed aan de verkoop © Eigen foto

DROUWENERMOND – Afgelopen weekend vierde Drouwenermond zijn 200-jarig bestaan met een reeks evenementen georganiseerd door Dorpsbelangen. Eén van de hoogtepunten was de allereerste opritverkoop, geïnitieerd door Dorpsbelangen en met groot succes uitgevoerd. Lammie Wolf, de organisator van dit evenement, deelde haar enthousiasme over de dag.

‘Meer dan 50 adressen in Drouwenermond deden mee aan de opritverkoop, en de reacties waren overweldigend positief.’ De gehele dag heerste er een ontspannen en gezellige sfeer, waarbij zowel lokale bewoners als voormalige inwoners van Drouwenermond de gelegenheid aangrepen om bij elkaar langs te gaan. Dit leidde tot talloze hartverwarmende gesprekken en nieuwe ontmoetingen.

Hoewel de opritverkoop voor het eerst plaatsvond, overweegt de organisatie of dit evenement een terugkerend karakter kan krijgen vanwege het immense succes. De viering van het 200-jarig bestaan omvat ook andere evenementen, zoals een zeskamp en de aankomende bedrijvigheidsdag. Het jubileumjaar wordt afgesloten op 23 september met een diner in de Gulle Boergondiër. Tijdens dit diner zal worden geëvalueerd en besproken of sommige van de festiviteiten in de toekomst een vervolg zullen krijgen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal