Direct naar de inhoud.

Politie start onderzoek naar mishandeling Musselkanaal

  • door:
  • op:
Foto: M. Dol – RTV1

MUSSELKANAAL – Op zondagavond 10 september heeft de politie een melding ontvangen van een mishandeling op de kruising van de A-weg en de brug IJzeren Klap in Musselkanaal. De slachtoffers, een minderjarige jongen en een 21-jarige man uit Musselkanaal, werden tussen 19.15 uur en 19.30 uur belaagd door een groep van ongeveer vijf personen terwijl ze samen op een fiets reden. Gelukkig raakten ze niet ernstig gewond.

De slachtoffers wisten te vluchten in de richting van de Havenkade, waar ze door omstanders werden opgevangen. Direct werd het alarmnummer 112 gebeld, waarna de politie ter plaatse kwam om assistentie te verlenen. De verdachten van de mishandeling zijn gevlucht in een auto.

Onderzoek

De politie is onmiddellijk een onderzoek gestart om de daders op te sporen. Hierbij worden verschillende middelen ingezet, zoals gesprekken met de slachtoffers, het analyseren van camerabeelden uit de omgeving en het horen van getuigen.

‘We roepen alle burgers op die iets hebben gezien of gehoord met betrekking tot dit incident om contact op te nemen met de politie. Dit geldt ook voor mensen die in de omgeving van het incident wonen of werken en mogelijk beelden hebben opgenomen met een deurbel- of beveiligingscamera. Elke tip kan van groot belang zijn voor het onderzoek’, aldus de politie.

Neem contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 als je informatie hebt over deze zaak. Als je liever anoniem wilt blijven, kun je contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal