Direct naar de inhoud.

Moonlight Walk Veendam klaar voor zesde editie

  • door:
  • op:
Bezoekers lopen door het theater naar buiten om te beginnen aan de Moonlight Walk © Eigen foto

Veendam – Het jaarlijkse Moonlight Walk-evenement staat weer voor de deur in Veendam. Dit evenement, georganiseerd door de Lions Club Veendam, brengt mensen van alle leeftijden samen voor een avond vol plezier en het steunen van een goed doel. Vrijdagavond probeert de serviceclub zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Voedselbank van Veendam

Het Moonlight Walk-evenement onderscheidt zich doordat het meer is dan alleen een wandeltocht, aldus Jakob Huisman in het RTV1 programma 1 op Vrijdag. ‘Deelnemers lopen een route van ongeveer 5 kilometer en worden om de 300 meter verrast met verschillende activiteiten. Deze variëren van live muziekoptredens tot straattheater en andere vermakelijke bezigheden.’

Tekst gaat verder onder video

Bekijk het hele interview in het programma 1 op Vrijdag

Goed doel

Wat dit evenement bijzonder maakt, is dat de inschrijfgelden van €10 per persoon volledig ten goede komen aan een lokaal goed doel. Dit jaar is de Voedselbank in de regio gekozen als begunstigde. Dit is een belangrijk initiatief, gezien de blijvende behoefte aan voedselhulp in sommige gemeenschappen.

Het Moonlight Walk-evenement is een gelegenheid voor mensen om samen te komen voor plezier en om bij te dragen aan een goed doel. De organisatoren hopen op een grote opkomst en een succesvolle inzamelingsactie ten behoeve van de Voedselbank.

Het Moonlight Walk-evenement belooft opnieuw een gezellige avond te worden, met diverse activiteiten, waaronder muziekoptredens, straattheater en een waterballet. Het evenement vindt plaats op vrijdag 15 september en begint om 19:30 uur vanaf het VanBeresteyn theater.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal