Direct naar de inhoud.

Duizendste boot van het seizoen vaart door Stadskanaal

  • door:
  • op:
Er wordt een pakket overhandigd door een van de brugwachters in Stadskanaal © Hemmo Kuiper/RTV1

STADSKANAAL – Donderdagochtend rond tien uur is de duizendste boot van het seizoen door Stadskanaal gevaren. Het echtpaar Withaar uit Garrelsweer kreeg uit handen van Wethouder Borgesius van de gemeente Stadskanaal een bos bloemen. Namens een aantal winkeliers werd een boodschappenpakket aangeboden door een van de brugwachters in Stadskanaal.

Het echtpaar uit Garrelsweer kreeg door middel van een smoes te horen dat ze niet eerder dan tien uur mochten vertrekken, omdat iets bijzonders ging gebeuren. Zo kwamen ze met hun boot ‘Damster’ op tijd bij de overhandiging.

Echtpaar Withaar wilde de brugwachters in Veendam enorm bedanken. ‘Zij stonden gisteren in de stormende regen de bruggen voor ons open te doen.’ Ook bedankt ze de brugwachters in Stadskanaal.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal