Direct naar de inhoud.

Moestuin heeft meer bekendheid gekregen dankzij succesvollle fair

  • door:
  • op:
Er waren verschillende kraampjes op de fair © Hemmo Kuiper/RTV1

STADSKANAAL – Afgelopen zondag vond de Moestuinfair plaats op het terrein van Amateurtuinders vereniging het Page-Dal in Stadskanaal.  Van pompoenen tot bloemen en van decoratie tot sierraden er was van alles te vinden tijdens de fair. Het is de derde keer dat het evenement plaatsvond.

Op een van de laatste warme dagen van het jaar was de opkomst lager dan de jaren ervoor. Ondanks alles waren de bezoekers erg positief. ‘We hebben een enquete gehouden en kregen van de bezoekers een 4,9 op een schaal van 5’, geeft Jessica de Vries aan bij RTV1. Ook de standhouders waren positief. ‘Zij gaven ons een 4,5 op een schaal van 5.’

Men waande zich in Frankrijk mede door het uitzicht op een mooi zonnebloemenveld. Voor de bezoekers was er genoeg te zien en te koop bij de diverse standhouders. ‘Het terras gaf verkoeling aan iedereen die een plekje in de schaduw zocht al dan niet met koffie, ijs, stroopwafels of een broodje hamburger.’

De organisatie wilde meer aandacht voor de moestuin creëren met deze fair en dat is gelukt. Daarom geeft de organisatie aan dat de fair volgend jaar ook georganiseerd zal worden.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal