Direct naar de inhoud.

Aankomend weekend internationale Judo Kampioenschappen in Veendam

  • door:
  • op:
Open Judo Kampioenschappen in Veendam © Margriet van Oostrum

VEENDAM – Het Indoorcentrum aan het Jan Salwaplein te Veendam zal op zaterdag 16 september aanstaande het decor zijn van de Internationale Veendammer Judo Kampioenschappen. Circa 450 judoka’s uit binnen- en buitenland zullen op acht matten de strijd met elkaar aangaan. Judo 53 graden Noord pakt hiermee de draad weer op nadat het toernooi eerder niet doorging vanwege de Covid-19 periode.

Het evenement is ook de opening van de tweede helft van 2023. Op zondag zal er een trainingsstage zijn waaraan ook diverse clubs deelnemen. Om het toernooi en de trainingsstage in goede banen te leiden zullen er zo ’n 100 scheidsrechters en vrijwilligers actief zijn.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal