Direct naar de inhoud.

Drukke nacht voor de brandweer: autobranden in Stadskanaal en Musselkanaal

  • door:
  • op:
De autobranden in Musselkanaal (L) en Stadskanaal (R) | © DGS Media | Bewerking: RTV1

STADSKANAAL/MUSSELKANAAL – Vrijdagavond brandde een auto op het viaduct aan de Exloërweg in Musselkanaal. Een paar uur later kreeg de brandweer een tweede melding van een autobrand aan de Vlaanderenlaan in Stadskanaal.

Rond vrijdagavond tien uur kreeg de brandweer een melding van de autobrand in Musselkanaal. Bij aankomst was het voertuig al niet meer te redden. Omstanders meldden aan DGS-Media dat de bewuste personenauto er al sinds september geparkeerd zou staan. Daarnaast zouden er sterke aanwijzingen zijn voor brandstichting.

Slechts een paar uur later, om drie uur zaterdagochtend krijgt de brandweer een tweede melding van een autobrand; deze keer aan de Vlaanderenlaan in Stadskanaal. Op een parkeerplaats achter de woningen stonden drie auto’s geparkeerd, de middelste brandde hevig aan de voorkant. Hierdoor raakte ook de twee andere auto’s beschadigd. In dit geval zijn er geen aanwijzingen van brandstichting. Er wordt dan ook niet vanuit gegaan dat de twee branden in de gemeente iets met elkaar te maken hebben.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal