Direct naar de inhoud.

Abiant laat inschrijftrein rijden in Stadskanaal voor werkzoekenden

  • door:
  • op:
De inschrijftrein van Abiant bij Museumspoorlijn STAR | Foto: Abiant

STADSKANAAL – Abiant, één van de uitzendorganisatie in Noord-Nederland, nodigt werkzoekenden uit om aan boord te stappen van de inschrijftrein op zaterdag 23 september. Dit unieke inschrijfevent biedt een kans om persoonlijk in gesprek te gaan met werkgevers uit Stadskanaal en omgeving, evenals met de personeelsplanners van Abiant om gedurende een treinrit carrièrewensen en ambities te bespreken.

De inschrijftrein van Abiant

De inschrijftrein vertrekt om 13.30 uur vanuit Stadskanaal en biedt werkzoekenden de gelegenheid om informeel contact te leggen met potentiële werkgevers, waaronder bedrijven als Witec, JPB en Leggedoor Betontechniek. “De treinreis is een uitstekende gelegenheid om meer te weten te komen over carrièremogelijkheden in verschillende sectoren. Om zeker te zijn van een plek in de inschrijftrein wordt geïnteresseerden aangeraden om zich vooraf aan te melden via ons contactformulier“, vertelt een woordvoerder van Abiant aan RTV1.

Het ontstaan

Abiant zocht een leuke laagdrempelige manier om werkzoekende mensen zich niet alleen te laten inschrijven maar ook juist direct in contact te brengen met hun opdrachtgevers. “Hiervoor zochten we een locatie en we wilden het liefst iets wat heel herkenbaar is voor onze omgeving en Museumspoorlijn De Star is kenmerkend voor Stadskanaal en des te leuker om ook daadwerkelijk een ritje te maken”, aldus de woordvoerder.

50 zitplaatsen

De organisatie hoopt op een goede opkomst. “We hebben 50 zitplaatsen op de trein en als er meer aanmeldingen komen kunnen we nog een wagon extra laten meerijden. Tevens is er in de restauratie van het station de mogelijkheid om in gesprek te gaan. Het is moeilijk te zeggen hoeveel mensen we verwachten aangezien het om een open toegankelijk evenement gaat”, vertelt een woordvoerder van Abiant.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website van Abiant.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal