Direct naar de inhoud.

KNMI geeft code geel voor onweer, hagel en windstoten

  • door:
  • op:
Een onweersbui F: Freepik

REGIO – Enkele stevige regen- en onweersbuien trekken van zuidwest naar noordoost over het land en verlaten het noordoosten in de tweede helft van de avond. Bij de buien zijn windstoten mogelijk van 60-75 km/uur en plaatselijk kan ook hagel voorkomen. Verkeer en buitenactiviteiten kunnen hiervan hinder ondervinden. Het KNMI verwacht dat dit van 19.00 uur tot 22.00 uur duurt.

Bovendien is er vanvond in het westelijk kustgebied enige tijd kans op zware windstoten van 75-85 km/uur uit een zuidwestelijke richting.

Dinsdagmiddag kunnen er in het noordwestelijk en noordelijk kustgebied opnieuw zware windstoten voorkomen van 75-90 km/uur, uit een zuidwestelijke richting. In de avond zullen deze geleidelijk weer verdwijnen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal