Direct naar de inhoud.

Vanja van Guldener volgt Jos Kraan op als directeur cultuurcentrum VanBeresteyn

  • door:
  • op:
Vanja van Guldener volgt Jos Kraan op als directeur bij vanBeresteyn. | Foto: vanBeresteyn

VEENDAM – Vanja van Guldener volgt per 1 november Jos Kraan op als directeur van cultuurcentrum vanBeresteyn. Van Guldener is op dit moment werkzaam als marketeer en programmeur bij het cultuurcentrum. Kraan zal het cultuurcentrum na zeven jaar gaan verlaten.

Naast haar werkzaamheden bij vanBeresteyn is zij het creatieve brein achter FestiValderAa. Van Guldener is blij met de kans die haar nu geboden wordt. ‘vanBeresteyn is een hele fijne en dynamische plek met allemaal gepassioneerde collega’s. Ik heb er zin in om met het team en de huisgenoten verder te bouwen aan een laagdrempelig, kwalitatief en gastvrij vanBeresteyn.

Afscheid

Jos Kraan neemt na zeven jaar afscheid van vanBeresteyn. ‘In de afgelopen zeven jaar is er veel gebeurd. We hadden mooie en minder mooie momenten. De sluitingen tijdens corona waren zeker minder mooi, maar de prachtige voorstellingen, overige activiteiten en de samenwerking in het team zijn fantastisch. We hebben samen veel voor elkaar gekregen. Tijd om een stapje terug te doen, meer tijd voor andere dingen vrij te maken, want ik kan het met een gerust hart overdragen aan mijn opvolger,’ zo laat hij weten.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal