Direct naar de inhoud.

Beelden verwoestende brand houtzagerij Stadskanaal in Opsporing Verzocht

  • door:
  • op:
Beeld van de verdachte van de brand aan de Mandenmaker in Stadskanaal. | Foto: Politie Stadskanaal

STADSKANAAL – Beelden van de verwoestende brand in de nacht van 15 op 16 mei bij een houtzagerij aan de Mandenmaker in Stadskanaal worden dinsdagavond getoond in Opsporing Verzocht. De politie hoopt op die manier tips te krijgen over de dader.

Bluswerkzaamheden kunnen die nacht niet voorkomen dat het pand volledig in de as wordt gelegd. De politie start gelijk een onderzoek. Dat onderzoek wijst uit dat er sprake is van brandstichting. Daarbij is een verdachte vastgelegd op camerabeelden uit de omgeving.

Op de beelden is de verdachte op een afstand te zien. Toch zou iemand de verdachte kunnen herkennen volgens de politie. Bijvoorbeeld aan de manier van fietsen, de fiets met fietstassen of de hoed die de persoon draagt.

Het pand aan de Mandenmaker in brand. | Foto: DGS Media

Tips

Heeft u een vermoeden wie de politie zoekt? Bel dan de tiplijn van de politie op 0800-6070. Wilt u wel informatie delen maar blijft u liever anoniem? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. De beelden worden vanavond om 20.30 op NPO2 in Opsporing Verzocht vertoond.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal