Direct naar de inhoud.

Zesde editie Nedmag Moonlightwalk warm, droog en wederom succesvol

  • door:
  • op:
Veel deelnemers deden mee aan de Nedmag Moonlight Walk © Hemmo Kuiper/RTV1

VEENDAM – De zesde editie van de Nedmag Moonlight Walk werd dit jaar gezegend met prachtig weer, in schril contrast tot vorig jaar. Dit mooie weer bracht een enorme opkomst teweeg, met zoveel deelnemers dat er nog steeds werd ingeschreven terwijl de eerste groepen al van start waren gegaan. Dit leidde tot een aanzienlijke toename van de opbrengst voor het goede doel; de Voedselbank Veendam en omstreken.

In totaal liepen maar liefst 1380 deelnemers mee, wat betekent dat de uiteindelijke opbrengst nog hoger was dan aanvankelijk werd verwacht. Het eindbedrag, nadat alle lopers zich hadden ingeschreven, bedroeg maar liefst €13.800. Dit is een recordbedrag waar de Lionsclub Veendam bijzonder trots op is.

Dit fantastische resultaat was mogelijk dankzij de gulle sponsoring van het evenement. De Lionsclub Veendam wil niet alleen alle deelnemers en vrijwilligers bedanken, maar ook hoofdsponsor Nedmag en alle andere sponsoren die hebben bijgedragen aan het succes van dit geweldige evenement.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal