Direct naar de inhoud.

Vandalen betuigen spijt en bezorgen bloemen na incident Ommelanderwijk

  • door:
  • op:
De bloemen en chocola dat werd gebracht op de ochtend na het incident © Ommelanderwijk.com

OMMELANDERWIJK – De buurt van de Houtduifstraat in Ommelanderwijk werd zaterdag- op zondagnacht rond twee uur ruw verstoord door ongewenst rumoer. De volgende ochtend ontdekten de buurtbewoners een ongewone situatie: de voordeur van een van de huizen was besmeurd met een onbekende vloeistof, zoals gemeld door een lokale buurtwebsite.

Kort nadat de bewoner van het huis de schade had ontdekt, ging de deurbel. Tot hun verbazing werden ze geconfronteerd met de vermeende daders, die berouw toonden voor hun daden. Als teken van hun excuses brachten ze een prachtig boeket bloemen en een doos chocolaatjes mee.

Gelukkig bleek de schade aan de voordeur minder ernstig dan aanvankelijk gevreesd werd.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal