Direct naar de inhoud.

Burendag brengt buurtbewoners Maarsstee samen

  • door:
  • op:
Er kon een parcours afgelegd worden met de kraan die in de straat stond © Hemmo Kuiper/RTV1

STADSKANAAL – Op een stralende dag vol saamhorigheid vierden buurtbewoners de Burendag bij het wijkcentrum aan de Nederlandlaan in Stadskanaal. De feestvreugde begon met de vele kraampjes die deelnemers en bezoekers trakteerden op een scala aan lekkernijen en producten. Maar de echte hoogtepunten van de dag waren de activiteiten voor jong en oud.

Voor de jonge bezoekers was er een breed scala aan amusement. Er was dartspel voor degenen die hun scherpte wilden testen, terwijl de popcornkraam zorgde voor smakelijke traktaties. Het springkussen was de ideale plek voor kinderen om hun energie kwijt te kunnen. Avitec bracht een kraan mee waarmee deelnemers een parcours konden afleggen rond pionnen waarop tennisballen lagen.

Voor volwassenen was er een kopje koffie om bij te praten, terwijl de kinderen van ranja konden genieten. Het was een gezellige middag waar zowel de ouderen als de jongeren van hebben genoten.

Om de veiligheid te waarborgen, werd de straat tijdens de activiteit afgesloten voor verkeer. Het feest duurde van 15.00 tot 20.00 uur en bood een geweldige gelegenheid voor buurtbewoners om samen te komen en de banden met elkaar te versterken.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal