Direct naar de inhoud.

Inbraak in Musselkanaal: Verdachte aangehouden na achtervolging

  • door:
  • op:
De politie achtervolgde de verdachten © Instagram Politie Stadskanaal

MUSSELKANAAL – In de nacht van zondag 24 september op maandag 25 september werd een bedrijfspand in Musselkanaal het toneel van een brutale inbraak. Tijdens dit incident werden minstens twee personen betrapt, waarna zij op de vlucht sloegen.

De politie zetten onmiddellijk de achtervolging in en konden één verdachte aanhouden. Dit leidde tot een confrontatie op de begraafplaats in Musselkanaal. De arrestatie was echter slechts een onderdeel van het onderzoek naar deze zaak.

De forensische opsporing (FO) heeft gewerkt om sporen veilig te stellen. Het bewijsmateriaal zal een rol spelen bij het verloop van het onderzoek. De aangehouden verdachte is inmiddels verhoord.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal