Direct naar de inhoud.

Muziektheater De Kanaalstreek brengt Oliver! op het podium

  • door:
  • op:
Een deel van de cast van Oliver!

STADSKANAAL – Muziektheater De Kanaalstreek is klaar om het publiek opnieuw te betoveren met hun nieuwste productie, Oliver!. De engelse musical vertelt het verhaal van Oliver, een weesjongen die verkocht wordt aan een begrafenisondernemer. Nadat hij ontsnapt, begint hij aan een reeks avonturen. De musical, met een cast die voor een groot deel uit kinderen bestaat, is geschikt voor alle leeftijden.

Modern decor

Een van de hoogtepunten van de productie is het moderne decor, dat voor 80% bestaat uit LED-panelen, geeft Jesse Palsgraaf aan in de RTV1 talkshow 1 op Vrijdag. Dit moderne decor maakt het mogelijk om snel van locatie te wisselen zonder uitgebreide decorwisselingen. Met steun van sponsors en fondsen, waaronder het Prins Bernhard Cultuurfonds en de VSB, kon het theater deze innovatieve technologie toepassen.

Tekst gaat verder onder video

Bekijk het hele interview hier

Jesse Palsgraaf, een van de productieleden is opgetogen over de musical. Hij is erg onder de indruk van zijn acteurs, vooral de kinderacteurs, die ook een hoofdrol vertolken. “Ze kunnen heel goed zingen en acteren, en ze gaan er ook voor de volle 100% voor,” zegt Jesse.

De musical zal op 11 en 12 november te zien zijn in theater Geert Teis. Jesse benadrukt dat de voorstelling geschikt is voor families, van kinderen tot grootouders, en belooft een onvergetelijke avond vol entertainment.

Tekst gaat verder onder foto

Jesse Palsgraaf was te gast in het programma 1 op Vrijdag ┬ę 1 op Vrijdag/RTV1

Petticoat

Terwijl het stof neerdaalt na het spraakmakende succes van “Oliver,” heeft Muziektheater De Kanaalstreek alweer de blik gericht op hun volgende grote avontuur: de Nederlandse musical “Petticoat.” Jesse Palsgraaf enthousiasmeert ons met deze woorden: “Na twee kindermusicals, wilden we graag iets anders proberen. ‘Petticoat’ is een feel-good musical die zich perfect leent voor een breder publiek. Het verhaal, dat draait om de jonge Pattie uit Winschoten die haar droom najaagt om zangeres te worden, heeft een aanstekelijke energie en humor die het publiek ongetwijfeld zal aanspreken.”

Het Vooruitzicht voor “Petticoat”:

Op de vraag welke theaters al zijn geboekt voor “Petticoat,” onthult Jesse: “We hebben nog niemand officieel geboekt, omdat dit meestal later in het jaar gebeurt. Maar we staan in contact met diverse theaters in Groningen, dus we liggen op schema om een reeks boekingen te realiseren. Deze musical biedt ons de kans om met een breder scala aan locaties te werken, wat ons in staat stelt om de productie naar nieuwe hoogten te tillen.”-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal