Direct naar de inhoud.

AJ Plug schitterde in een uitverkocht concertboerderij in Valthermond

  • door:
  • op:
AJ Plug Killer King in d’Rentmeester in Valthermond | Foto: Marielle Hensums

VALTHERMOND – Op zondagmiddag 1 oktober trad blues-zangeres AJ Plug op met haar drie muzikanten Klaas Kuijt (gitaar), Sebas Fledderman (gitaar) en Matt Daniel (Piano) in Concertboerderij d’Rentmeester in Valthermond. In een uitverkocht huis in Valthermond vertolkte ze met haar pure blues de strijd tegen kanker waar ze in 2019 door werd getroffen. “Voor veel mensen is het de bekende “hart onder de riem” zoals ze het zelf ook zegt. Ze hoopt mensen te inspireren om nooit op te geven hoe zwaar en moeilijk het ook vaak is en dan is muziek een goed medicijn”, vertelt de organisatie aan RTV1.

Goed gevulde zaal

De goed gevulde zaal in Valthermond genoot zichtbaar van haar prachtige stem en de fantastische muzikanten die om haar heen stonden te spelen. “Veel mensen waren verrast door de prachtige intieme setting en magische sfeer die de zaal van d’Rentmeester heeft. “Kortom, het was een heerlijke zondagmiddag in het veen”, aldus de organisatie.

In oktober start haar theatertour.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal