Direct naar de inhoud.

Bedrijfsbus uitgebrand in Borger: Politie zoekt getuigen

  • door:
  • op:
De politie zoekt getuigen bij een brand © Facebook Politie Borger-Odoorn

BORGER – In de vroege ochtend van zaterdag 30 september, rond 04:00 uur, werd een geparkeerde bedrijfsbus aan de Drouwenerstraat in Borger door brand verwoest. De brandweer van Borger en Gieten werden snel gealarmeerd en slaagden erin de vlammen te doven. De locatie is afgezet voor verder onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Volgens de politie lijkt het erop dat deze brand niet op natuurlijke wijze is ontstaan. De Forensische Opsporing heeft zaterdagmiddag onderzoek gedaan, wat resulteerde in belangrijke bevindingen. Het lijkt erop dat er eerst is ingebroken in de bus, gevolgd door opzettelijke brandstichting.

De politie benadrukt dat de mogelijkheid van brandstichting nog niet is uitgesloten en zet het onderzoek voort om de precieze omstandigheden rond deze brand te achterhalen.

Getuigen gezocht

De politie roept getuigen op om zich te melden als zij iets verdachts hebben gezien of gehoord in de buurt van de Drouwenerstraat op de bewuste nacht. Bovendien vragen ze specifiek naar eventuele camerabeelden die de zaak kunnen verhelderen. Tips kunnen worden doorgegeven via 0900-8844 of door een privébericht te sturen naar de politie. Het registratienummer voor deze zaak is PL0100-2023261436.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal