Direct naar de inhoud.

Circus Barum kijkt tevreden terug op eerste weekend

  • door:
  • op:
Een van de acts tijdens het circus in Stadskanaal © Hemmo Kuiper/RTV1

STADSKANAAL – Afgelopen vrijdag 29 september, zaterdag 30 september en zondag 1 oktober waren de eerste circusvoorstellingen van Circus Barum aan de Manegelaan in Stadskanaal. “De sfeer zat er goed in en het publiek heeft zich goed vermaakt”, vertelt de organisatie. De organisatie is ook tevreden over de opkomst.

Circus Barum

Hoewel het circus met de tijd is meegegaan, is tijdens de shows nog steeds die oude circussfeer van vroeger te proeven. Het waren boeiende voorstellingen met pony’s ,dromedarissen, lama’s, geitjes en honden. Maar er is ook ruimte voor jonge en talentvolle artiesten met onder andere acrobaten, jongleurs, clownerie en trapezewerkers hoog in het nok van het circus, schrijft de organisatie aan RTV1.

De eerste voorstelling

“We kijken tevreden terug naar afgelopen weekend. De verkoop van de eerste voorstelling was wel wat minder, maar de zaterdag was het bijna volle bak en de voorstelling op zondag was ook goed bezocht. We verwachten dat het aankomend het circus in Stadskanaal ook goed bezocht gaat worden”, aldus de organisatie.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal