Direct naar de inhoud.

Inbraak bij Parfumhuis Stadskanaal is tweede incident in week

  • door:
  • op:
Het pand van de winkel in Stadskanaal © Hemmo Kuiper/RTV1

STADSKANAAL – De eigenaren van Parfumhuis Stadskanaal werden vanochtend onaangenaam wakker. De etalage was uit de pui door een poging tot inbraak bij de parfumwinkel. De winkel geeft op hun Facebookpagina aan tijdelijk gesloten te zijn en dat ze niet weten of ze vandaag nog open gaan.

Het is niet de eerste keer deze week dat het Parfumhuis negatief nieuws deelt. Zaterdag zijn klanten uit Nijmegen in de winkel geweest om een geurtje te kopen. De meesten hadden betaald, maar een heeft het geurtje meegenomen zonder betaling. Door deze gebeurtenis gaat het bedrijf extra maatregelen nemen met betrekking tot veiligheid in de winkel.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal