Direct naar de inhoud.

Veendammer Jan Brongers zondag te gast bij RTV1 Piratencafé

  • door:
  • op:
Emmo Spieard, Jan Brongers en Anthony Hooijer | Foto: RTV1

VEENDAM – Aanstaande zondag tussen 19:00 en 20:00 verwelkomen presentatoren Emmo Spieard en Anthony Hooijer van het radioprogramma RTV-1 Piratencafé Veendammer Jan Brongers als gast in hun radioprogramma. Jan Brongers is niemand minder dan de voormalige drummer en zanger van zowel Siska en de Nightbirds als Linda en de Nightbirds.

Siska en de Nightbirds
Terugblikkend op de muzikale geschiedenis, herinnert u zich wellicht dat in 1976 Siska en de Nightbirds de legendarische plaat “In al m’n mooie dromen” uitbrachten, die tot op de dag van vandaag een iconisch stukje muziekgeschiedenis vertegenwoordigt. In 1978 vervolgden ze hun succes met het eveneens beroemde nummer “He kom met me mee” als Linda en de Nightbirds.

Jan Brongers
“Jan Brongers heeft een onschatbare bijdrage geleverd aan deze prachtige muziek en zal tijdens ons programma in gesprek gaan over zijn ervaringen, herinneringen en natuurlijk zijn passie voor muziek. Dit belooft een boeiende en nostalgische uitzending te worden voor zowel fans van het eerste uur als nieuwe generaties muziekliefhebbers”, vertelt radioprogrammamaker Emmo Spieard van RTV1.

Het interview met Jan Brongers is aankomende zondag te beluisteren bij RTV1 tussen 19:00 en 20:00.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal