Direct naar de inhoud.

Herfstfair Klijndijk goed bezocht

  • door:
  • op:
Dansen op muziek op de Herfstfair in Klijndijk | Foto: RTV1

KLIJNDIJK – Afgelopen zaterdag was de 3e editie van de Herfstfair in Klijndijk. Ook dit jaar werd het weer gehouden op het veld bij het dorpshuis van Klijndijk “Oes Hokkie”. Volgens de organisatie was het een gezellige dag en waren er 49 stands aanwezig. De organisatie is van plan om het volgend jaar weer te gaan organiseren.

Herfstfair

Op zaterdag 7 oktober kon iedereen allemaal weer genieten van de leuke producten die daar aangeboden werden tijdens de Herfsfair in Klijndijk. Er stonden 49 verschillende stands: van chocolade tot vazen, van tassen tot worst! Naast de heerlijke lekkernijen kon er ook gedanst worden op MKBeats uit Klijndijk en dit allemaal van 11:00 uur tot 16:00 uur.

Opkomst

Bezoekers genoten van de verschillende variatie van de Herfstfair. Ook is de organisatie erg tevreden. “Het weer viel niet mee en er waren ruim 750 bezoekers. Het was een gezellige dag”, vertelt de organisatie aan RTV Een.

De organisatie is van plan om volgend jaar ook een Herfstfair te gaan organiseren in Klijndijk.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal