Direct naar de inhoud.

Kim Hulshof vertegenwoordigt Nederland bij de Miss Intercontinental Verkiezing

  • door:
  • op:
Kim Hulshof doet in november mee aan de Miss Intercontinental-verkiezing in Egypte © OlafVK

STADSKANAAL – Kim Hulshof uit Stadskanaal heeft de eer om Nederland te vertegenwoordigen bij de aankomende Miss Intercontinental-verkiezing. In deze rol staat ze klaar om ons land te vertegenwoordigen op het internationale podium van schoonheid en empowerment.

Miss Intercontinental staat voor veel meer dan alleen schoonheid. Zoals Kim uitlegt in het RTV1 programma 1 op Vrijdag, draait deze verkiezing vooral om vrouwenrechten en women empowerment. “Ik ben heel blij dat ik deze titel mag dragen. Het is niet de eerste keer dat ik meedoe aan een missverkiezing,” merkt Hulshof op. Dit wordt haar derde deelname, en haar vastberadenheid is duidelijk zichtbaar.

Tekst gaat verder onder video

Miss Beauty

Haar deelname aan Miss Beauty of Groningen in 2022 leverde Kim een welverdiende overwinning op, waarna ze Nederland vertegenwoordigde bij Miss Beauty of the Netherlands en derde werd. Nu, als de nationale vertegenwoordiger van Nederland, bereidt Kim zich voor op de internationale finale in Egypte.

Het traject

Het internationale traject is uitdagend en vereist voorbereiding op verschillende fronten. Kim benadrukt het belang van haar portfolio en haar aanwezigheid op sociale media om internationale aandacht te trekken. Ze is van plan om haar platform “Power to Your Truth” te gebruiken om bewustwording te creëren over geweld tegen vrouwen en om een veilige ruimte te bieden voor degenen die hulp en steun nodig hebben.

In Egypte zullen Kim en de andere deelnemers drie weken lang deelnemen aan verschillende activiteiten en uitdagingen. Kim’s missie gaat echter verder dan alleen de competitie. Ze zal zich inzetten om bewustwording te creëren en te werken aan vrouwenrechten, een kwestie die haar nauw aan het hart ligt.

De Miss Intercontinental Verkiezing biedt niet alleen een platform om te strijden voor een titel, maar het verplicht ook winnaressen om een jaar lang een rolmodel te zijn. Kim kijkt met vertrouwen naar de finale en hoopt Nederland trots te maken.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal