Direct naar de inhoud.

Paardendag bij Het Land van Bartje in Ees

  • door:
  • op:
Paardenevenement bij Landal Het Land van Bartje | Foto: Landal

EES – Durf jij op het Vliegend Tapijt of wil jij je laten verrassen door spectaculaire paardenshows? Het Land van Bartje in Ees organiseert op 21 oktober 2023 van 10.00 uur tot 18.30 uur een paardenevenement. De gehele dag staat in het teken van paarden en pony’s, verzorging, demonstraties en activiteiten voor jong en oud. 

Het ontstaan
Jaren geleden is het event ontstaan vanuit de evenement dagen, dit waren twee dagen in het thema van paarden, fietsen, bakken vol met vertier alleen voor de parkgasten van Het Land van Bartje op een doordeweekse dag. Volgens de organisatie is er na corona een nieuwe opzet gemaakt voor in de vakantieperiode mei en herfst. “We hebben gekozen voor het weekend, zodat zowel Noord, Midden en Zuid-Nederland de Paardendag kunnen gaan beleven bij ons op het park”, vertelt parkmanager Inge van der Greft aan RTV1.

Website
De organisatie heeft een website gemaakt met alle informatie en er zijn een beperkt aantal externe gasten ook welkom tijdens het. “De keuze voor externe gasten komt voort uit het feit dat er veel fans van Het Land van Bartje zijn, die ook graag voor één dagje willen langskomen. Zo geven we iedereen de mogelijkheid om aan te sluiten en is nieuw publiek ook altijd welkom!”, aldus van der Greft.

Van knutselen tot rijden op een rodeo stier, van een huifkarrit tot hoefijzergooien; en van snuffelen bij diverse stands tot het winnen van leuke prijzen de gehele dag, je vindt het deze dag allemaal op Het Land van Bartje. Er is tevens een horecaplein en als klap op de vuurpijl worden er verschillende shows gegeven met paarden en pony’s.

Bartje’s Paardendag begint om 10.00 uur en eindigt om 18.30 uur. Showprogramma bekijken en entreekaarten kopen kan op website van de organisatie.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal