Direct naar de inhoud.

Parc Sandur Harbour Club bestaat ruim 3 jaar: “Meer dan 50 bands hebben bij ons opgetreden uit de regio”

  • door:
  • op:
Syb van der Ploeg is de special guest tijdens Harbour Club XL concert Emmen © RTV Drenthe / Liam Heeremans

REGIO – Parc Sandur Harbour Club verzorgt ruim 3 jaar iedere zondagmiddag van 14:00 uur t/m 17:00 uur de live muziek programmering bij Parc Centrum Sandur in de Emmense woonwijk Parc Sandur. De organisatie kijkt tevreden terug. “Er hebben meer dan 50 bands opgetreden uit de regio. De meeste bands komen uit de regio Emmen, Borger-Odoorn en Stadskanaal”, vertelt de organisatie.

Over Parc Centrum Sandur
In de Emmense woonwijk Parc Sandur staat een groot gebouw met tal van recreatieve voorzieningen. Park Centrum Sandur is één van de vakantieparken van Centerparcs. Bij Parc Centrum Sandur vind je alles onder één dak. Diverse restaurants zoals een à la carte restaurant Beach House, BBQ restaurant The Grill Company, snackbar en The Pizza Company. Verder beschikken zij over een Cycle & Water Sports center met ruime keuze fiets- en watersportartikelen, een bowling baan, een gamehal en een zwembad, schrijft de organisatie op hun website.

Sport
“Ook op sportgebied is er van alles te beleven: squashbanen, een fitnessruimte en een sporthal waar groepslessen worden gegeven. Onze nieuwe supermarkt De Markt van Sandur maakt het centrum compleet!”, aldus Parc Centrum Sandur.

Het is een gebied dat bestaat uit een recreatiepark met 334 vrijstaande vakantiehuizen aan de ene kant en een wijk met 900 woningen aan de andere kant. Van de vakantiehuizen worden er welgeteld 291 verhuurd via Center Parcs. Het bedrijf nam begin 2011 deze taak over van Landal Green Parcs, schreef het AD.

Verbouwing
Parc Centrum Sandur is in de laatste jaren gigantisch verbouwd met een nieuw terras, supermarkt, restaurants en sportgedeelte. Centrerparcs wil graag dat er voor parkgasten veel te doen is, maar ook voor bezoekers uit de regio, daarom is er gevraagd om live muziek programmering.  

Programmering
De programmering van de Parc Sandur Harbour Club was eerst in handen van de geboren Knoalster Boelo Klein Ikkink en Marcel Meijer. Zij zorgden ervoor dat iedereen iedere zondagmiddag van 14:00 uur t/m 17:00 uur kunt genieten van een andere artiest of band. Dat doen ze nu ruim 3 jaar.

Na de zomervakantie verzorgt Marcel Meijer de programmering van de Parc Sandur Harbour Club. Volgens de organisator heeft Boelo het te druk gekregen met andere dingen.

Live muziek
Alles wordt volgens organisator Marcel Meijer live gespeeld, met echte instrumenten, en het mogen eigen nummers zijn, maar ook covers. Zowel pop, rock, country of folk kun je verwachten.

“Meer dan 50 bands”
De organisatie kijkt tevreden terug. “Er hebben meer dan 50 bands opgetreden uit de regio. De meeste bands komen uit de regio Emmen, Borger-Odoorn en Stadskanaal. Onder andere heeft de Knoalster band Folkyah opgetreden. Ook de reacties vanuit het publiek zijn geweldig”, aldus Meijer.

Zondagmiddag speelt de band Cave CanemCave in de Harbour Club in Parc Sandur Emmen. Bands die het leuk lijken om ook in de Harbour Club op te willen treden kunnen een mail sturen naar parcsandurharbourclub@gmail.com of een bericht sturen via Facebook.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal