Direct naar de inhoud.

Al het nieuws van RTV1 nu ook beschikbaar via nieuwe app

  • door:
  • op:

REGIO – RTV1 heeft sinds deze week ook een app waar al het nieuws van de gemeenten Borger-Odoorn, Stadskanaal en Veendam te lezen is. Daarnaast is het mogelijk om live tv te kijken via de app en natuurlijk kan ook de radio niet ontbreken in de nieuwe app.

Daarnaast kan in de nieuwe app contact opgenomen worden met de redactie. ‘We wilden al heel lang een goedwerkende app aanbieden aan ons publiek,’ zo laat eindredacteur Jelmer Wijnstra weten. De laatste jaren was er al wel een app voor Apple gebruikers. ‘Nu kunnen we ook de gebruikers van Android een app aanbieden en daarnaast hebben we een grote update doorgevoerd.’

Volgens Wijnstra kan de omroep er met de nieuwe app jarenlang op vooruit. ‘We moeten onze dank daarvoor ook uitspreken richting Maenda Media, maar ook een aantal vrijwilligers die er lang mee bezig zijn geweest om dit te realiseren.’

Je kan de nieuwe app van RTV1 nu downloaden in de App Store van Apple of de Google Play Store van Android.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal