Direct naar de inhoud.

Meld jouw sport- of cultuurheld aan voor Veendammer Sport- & Cultuurgala

  • door:
  • op:
Foto ter illustratie © Pixabay

VEENDAM – Dinsdagavond 28 november wordt het eerste Sport- & Cultuurgala georganiseerd in de gemeente Veendam. Tijdens deze feestelijke avond worden in negen verschillende categorieën prijzen uitgereikt. Het doel van de avond is om lokale sport- en cultuuraanbieders en hun leden in de spotlights te zetten. Het gala vindt plaats in theater vanBeresteyn in Veendam. Nomineren is vanaf nu tot en met 8 november mogelijk.

Categorieën

Er zijn negen verschillende categorieën. Voor sport zijn dit: team van het jaar, uniek sporter van het jaar, sporter van het jaar (lokaal), topsporter van het jaar en de breedtesportprijs. Voor cultuur zijn de categorieën: cultuurtalent van het Jaar, aanstormend cultuurtalent van het jaar, de-hart-voor-cultuur prijs en de oeuvre prijs cultuur.

Doe mee – nomineren kan vanaf nu 

Kent u een team, een groep of iemand die een nominatie verdient? Meld ze dan aan op de Sport- & Cultuurgala pagina, te vinden opwww.veendambeweegt.nl. Genomineerden aandragen kan t/m woensdag 8 november.

Stemmen 

Zodra alle genomineerden bekend zijn, kan er gestemd worden. Dit kan via de Veendam Beweegt app. Zo kan je een stem uitbrengen op jouw favoriet. Na het stemmen blijven er per categorie drie kandidaten over die de strijd om de prijzen aan gaan. Voor de avond wordt een jury van lokale sport- & cultuurkenners samengesteld. Deze jury maakt op dinsdagavond 28 november de winnaars bekend.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal