Direct naar de inhoud.

Russchen wordt met Wat Aans tweede op Regio Songfestival

  • door:
  • op:
Wat Aans! zet Utrecht op z’n kop © RTV Noord

STADSKANAAL/UTRECHT – De Groninger rapformatie Wat Aan met onder andere Jeroen Russchen uit Stadskanaal is afgelopen weekend bij het Regio Songfestival tweede geworden. De mannen kregen de meeste stemmen van het publiek, maar eindigden nipt achter Limburg. Zij gingen er met de winst vandoor met 177 punten. Samen met Brabant en Overijssel werd Wat Aan tweede met 172 punten.

De mannen van Wat Aans! zijn trots op hun tweede plek. ‘Het publiek heeft ons de meeste stemmen gegeven, en een betere beloning kunnen we eigenlijk niet krijgen. Dus we zijn hartstikke trots. Grunn, hartstikke bedankt!’, zegt Jeroen Russchen na afloop bij RTV Noord.

Hun nummer ‘Wakker in Grunn’ gaat over Groningen, maar met een knipoog. In het liedje is aandacht voor de mooie dingen en de trots, maar ook voor vervelende onderwerpen als overlast in Ter Apel en de ellende in het aardbevingsgebied.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal