Direct naar de inhoud.

Spaans team wint internationaal Korfbaltoernooi in Stadskanaal

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – Afgelopen week liepen er in de gemeente Stadskanaal een aantal internationale korfbalteams rond. Zij werden uitgenodigd door Korfbalvereniging Stadskanaal ’74 om mee te doen aan het internationale korfbaltoernooi. Na vele wedstrijden te hebben gespeeld werd zaterdagavond de finale gespeeld tussen Stadskanaal ’74 en Badalona.

‘We hebben weer een fantastisch toernooi achter de rug’, aldus organisator en korfbalfanaat Atte van Haastrecht. ‘Er waren spannende wedstrijden, waarbij er hard, maar fair gestreden werd om de titel.’

De halve finales brachten de volle tribunes in extase. Stadskanaal ’74 won in de laatste seconde te winnen van Wales met 11-10. De andere halve finale werd beslist met een strafworpenserie tussen Badalona en Marokko.

In de finale nam Badalona het op tegen de titelverdediger Stadskanaal ’74. Na een spannende slotfase werd het 9-11 voor het team uit Spanje. Zij kregen de wisselbeker uit de handen van wethouder Borgesius.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal