Direct naar de inhoud.

Ook dit jaar een Dickens festival in Veendam

  • door:
  • op:
De groep die vorig jaar mee deed tijdens de eerste editie van het Dickens festival © Eigen foto

VEENDAM – Het duurt nog even, maar Maikel-Owen van Deest is al druk bezig met de kerstactiviteiten. Zo is hij initiatiefnemer van het Dickens festival in Veendam. Het is dit jaar de tweede editie dat het festival plaats zou gaan vinden.

‘We hebben veel positieve reacties gehad van het publiek, maar ook zeker van de deelnemers’, aldus Maikel-Owen van Deest, die sinds kort ook Centrummanager van de Parkstad is. Het Dickens evenement wordt dit jaar enorm uitgebreid met meer deelnemers en een prachtig decor. ‘We willen de bezoekers echt in de sfeer brengen van Dickens.’

Voor het Dickens festival 2023 is de organisatie nog op zoek naar deelnemers die het leuk vinden om in prachtige kleding rond te lopen in het centrum van Veendam. Toneelervaring is niet verplicht. Ook is de organisatie op zoek naar mensen met toneelervaring om diverse sketches mee te maken. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via dickensveendam@gmail.com.

Of Van Deest ook dit jaar weer Scrooge, de vrek uit het verhaal, gaat spelen laat hij zich niet over uit.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal