Direct naar de inhoud.

Bijzondere Kerstshow op Hippisch Centrum Exloo voor senioren

  • door:
  • op:
Aimee en Rik zullen te zien zijn tijdens de Kerstshow © Tom Cornelissen

EXLOO – Prachtige paarden, mooie rijkunst, sfeervolle muziek en knappe acrobatiek allemaal samen in één show. Op 21 en 22 december worden een drietal kerstshows georganiseerd speciaal voor alle senioren woonachtig in de provincie Drenthe.

Programma

De twee uur durende show bestaat uit unieke combinaties met schitterende paarden en pony’s. Zij zullen demonstraties verzorgen en daarbij valt de grote diversiteit van het gebruik van het paard op. Naast dieren verschijnen diverse artiesten in de baan om bekende kerstnummers te zingen.

Rik & Aimée

De Drentse Aimée zal samen met Rik acrobatiek van hoog niveau laten zien. Het acrobatisch showduo schitterde dit jaar in de talentenshow Holland’s Got Talent. Ze groeiden tijdens het programma naar grote hoogte en werden begin november uitgeroepen tot de winnaars van deze populaire show op RTL 4. Het showduo zal met een speciale act tijdens de kerstshow schitteren in Exloo.

Senioren

Om 2023 mooi af te sluiten worden deze shows speciaal voor senioren, mantelzorgers, senioren met een beperking en begeleiders woonachtig in Drenthe georganiseerd. Ook mensen die woonachtig zijn in een zorginstelling zijn van harte welkom. De shows zijn gratis toegankelijk, alleen tickets bestellen is noodzakelijk. Dat kan via de website van het Hippisch Centrum Exloo.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal