Direct naar de inhoud.

Delta legt ook glasvezel aan in Musselkanaal

  • door:
  • op:
Glasvezelaanleg © RTV Noord

MUSSELKANAAL – Delta Netwerk heeft deze week besloten dat alle woningen in Musselkanaal een glasvezelaansluiting zullen krijgen. Dit doen ze nadat de kabelmaatschappij eerdere berichtgeving naar buiten bracht over dat alleen abonnees een gratis aansluiting krijgen.

De voorbereidingen voor de aanleg van glasvezel in Musselkanaal is afgelopen week begonnen. Afgelopen week is de aannemer begonnen om langs de huizen te gaan om te overleggen waar de aansluiting komt.

Overlast beperkt; straat één keer open 

Gezien het animo voor glasvezel en de wens van de gemeente, wil Delta Netwerk iedere woning in Musselkanaal, die in aanmerking komt voor glasvezel, aansluiten. Dus ook de woningen waarvan de inwoners zich niet hebben aangemeld voor een glasvezelabonnement. Hiermee bereidt de netwerkaanbieder alle woningen voor op het netwerk van de toekomst. En blijft de overlast beperkt, want dan hoeft de straat namelijk maar één keer open. -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal