Direct naar de inhoud.

Sint Maarten: Op deze bijzondere plekken krijg je lekkers

  • door:
  • op:
Lampionnen voor Sint Maarten F: Pixabay

REGIO – 11 november is de dag dat de lichtjes door de straten gaan. Veel kinderen lopen met hun eigen lampion in de buurt rond om snoep op te halen. Dit jaar valt Sint Maarten op een zaterdag, maar ondanks dat zijn er toch bijzondere plekken waar je voor een liedje een snoepje kan krijgen.

Stadskanaal

In Stadskanaal hebben de winkels in het centrum tussen 16:00 en 17:00 wat lekkers klaar staan voor de zingende kinderen. Dit jaar heeft ook de Knoalster markt een Sint Maarten kraam. Deze twee kramen staan bij Snackbar Benelux en de winkel MijnTafel.

Veendam

Ook de winkels in Veendam hebben extra lekkers ingeslagen voor de kinderen die langs komen lopen met hun lampion. Van 15.00 uur tot 17.00 uur kunnen kinderen in ruil voor een liedje iets lekkers krijgen.

Leden van het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad staan op zaterdag 11 november 2023 van 15.00 tot 17.00 uur aan de deur van het oude gemeentehuis voor de kinderen die Sint Maarten lopen. Kinderen met een lampion krijgen na het zingen van een liedje wat lekkers mee.

Borger-Odoorn

Kinderen in Borger kunnen naar het grote Sint Maartenfeest komen op het Dorpsplein. Daar zal om 17.00 uur een gezamenlijk een Sint Maartenviering gehouden worden.

In de speeltuin aan de Akelei in Nieuw-Buinen kun ook iets lekkers krijgen na het zingen. Ook delen zij een beker warme chocolademelk met speculaaskoekje uit voor de kinderen en ouders

Eén reactie op “Sint Maarten: Op deze bijzondere plekken krijg je lekkers”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-