Direct naar de inhoud.

Theater Geert Teis maakt zich op voor Oliver!

  • door:
  • op:
Een deel van de cast van Oliver!

STADSKANAAL – Afgelopen maandag was een opwindende dag voor het team achter de aankomende theatervoorstelling “Oliver” bij Theater Geert Teis. Productieleider Jesse Palsgraaf leidde een belangrijke repetitie, bekend als de kale vloer repetitie, waarin het ensemble zonder technische ondersteuning speelde. De musical, gebaseerd op het verhaal van Oliver Twist, belooft een meeslepende ervaring te worden voor het publiek.

Het Verhaal van Oliver Twist

De musical vertelt het verhaal van Oliver Twist, een weeskind dat verkocht wordt aan een begrafenisondernemer. Na een ontsnapping belandt Oliver bij een bende straatkinderen, waar allerlei avonturen plaatsvinden. Jesse Palsgraaf nodigt het publiek uit om de voorstelling te ervaren en merkt op: “Er gebeurt van alles en nog wat, en daarvoor moet je naar de show komen.”

Tekst gaat verder onder video

Bekijk de reportage hier

Praktische Details

De uitvoeringen van “Oliver” zijn gepland op zaterdagavond om 19.00 uur en op zondagmiddag om 14.00 uur. Hoewel de benedenzitplaatsen vrijwel vol zijn, zijn er nog kaarten beschikbaar voor het bovenste balkon. Kaarten kunnen worden gekocht op de website van Theater Geert Teis tegen een prijs van ongeveer €25. Jesse Palsgraaf benadrukt dat deze prijs aanzienlijk lager is dan vergelijkbare voorstellingen in de Randstad.

Een Kijkje Achter de Schermen

Piet Sportel, die de rol van meneer Hommel speelt, deelt zijn opwinding over het veelzijdige karakter van zijn personages. Hij heeft drie verschillende rollen, variërend van een rijke kakker tot een simpele postbode en een strenge politieagent. Hij benadrukt de uitdaging en het plezier van het schakelen tussen deze uiteenlopende rollen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal