Direct naar de inhoud.

Boomerang Business Collective finalist “Meest veelbelovende franchise”

  • door:
  • op:
Oprichter Aqil Radjab tijdens een van de trainingsmomenten © Rick Lem/Van De Bond

STADSKANAAL – Tijdens het Nationale Franchise Congres in Amsterdam is Boomerang Business Collective onderscheiden als een van de meest veelbelovende franchiseformule in Nederland. De jonge onderneming verloor in de finale van het bedrijf Live Escape, een bedrijf dat zich specialiseert in het maken van escape rooms. Zij gingen er met het prijzengeld van 5000 euro van door.

De jury gaf in het juryrapport aan dat de kracht van het nieuw opgezette bedrijf in de formule waarmee het onderling vertrouwen onder de leden wordt versterkt. Daarmee wordt het zakelijke succes van ondernemers gestimuleerd. Door nadruk te leggen op innovatie en gezamenlijke ontwikkeling, wordt Boomerang Business Collective gezien als een gamechanger in de branche.

Gezamenlijke groei

Een zakelijk netwerk dat zich richt op gezamenlijke substantiële groei van alle deelnemers. Dat is waar Boomerang Business Collective zich op richt. De franchise bestaat uit lokale collectieven die deelnemers en hun netwerken zakelijk met elkaar in verbinding brengt.

‘We zijn nu 8 maanden onderweg en op dit moment zijn er al 20 collectieven door heel Nederland. Komend jaar verwachten we door te groeien naar 50 collectieven’, vertelt Aqil Radjab, oprichter van Boomerang Business Collective.

Duurzame relaties voor gedeelde ontwikkeling

Het businessmodel van Boomerang Business Collective staat ver af van eenmalige netwerkevenementen. De organisatie is gericht op de gestructureerde ontwikkeling van langdurige zakelijke relaties binnen het zakelijke netwerk. Door dat principe wordt niet alleen voor extra omzet gezorgd bij deelnemers, het stimuleert ook het delen van zakelijke aanbevelingen. De bedrijfsfilosofie van de organisatie sluit daar naadloos op aan: het versterken van de prestaties van franchisenemers door samenwerking en gemeenschappelijk succes.

Nationale Franchise Congres

De uitreiking van de Franchise Starter Award vond plaats tijdens het Nationale Franchise Congres, dat op 9 november georganiseerd werd in het ABN AMRO hoofdkantoor aan de Amsterdamse Zuidas. Het congres, dat dit jaar voor de 22e keer plaatsvond, biedt franchisegevers de gelegenheid om hun zakelijke netwerk uit te breiden en kennis uit te wisselen met collega-franchisegevers. Tijdens het congres, onder leiding van dagvoorzitter Boris van der Ham, werden diverse workshops en presentaties gegeven door verschillende sprekers.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal